Tule testaamaan VR-elämystä!

Yleinen

Lauantai 7.5.2022 klo 11–17 | Kauppakatu, Jyväskylä

Struve Experience osallistuu Jyväskylän Pyöräilyseuran järjestämille Fillarifestareille osana tänä vuonna 20 vuotta täyttäviä Jyväskylän Pyöräilyviikkoja. Humakin kulttuurituottajaopiskelijat Katariina ja Nea esittelevät hankkeen VR-demoa ja tarjoavat oivan mahdollisuuden kokea Oravivuoren immersiivinen etäelämys.

Hankkeen yhtenä tavoitteena on edistää kohteen saavutettavuutta pyörä- ja etämatkailun keinoin. Oravivuori on fyysisesti vaikeasti saavutettava, sillä kohteeseen ei mene julkista liikennettä. Pyörämatkailu kytkeytyykin hankkeeseen kohteen saavutettavuuden kautta, ja hankkeessa tutkitaan mahdollisuutta liittää Oravivuori Euroopan laajuisen Eurovelo-pyöräilyreittiin.  

Myöskään Oravivuoren huipulle pääsy ei ole esteetön, vaan haastava jyrkän maaston vuoksi. Pyrimme yhteistyössä Visit Jyväskylä Regionin kanssa toteuttamaan etämatkailukokeilun, jossa matkailija saa elämyksellisen virtuaalikokemuksen Oravivuoresta esteettömästi täysin etänä. Kokemuksen Struvesta ja Oravivuoresta voi saada kotisohvallaan tai vaikkapa erilliseltä elämyspisteeltä keskeltä Jyväskylän kaupunkia. 

Last modified: 2.5.2022