Go Virtual! -tapahtuma 14.3.2023 Kulttuuritalo Villa Ranassa

Yleinen

Struve Experience -hanke järjestää yhteistyössä Kulttuuritalo Villa Ranan kanssa taide- ja kulttuuritoimijoille suunnatun tapahtuman erittäin ajankohtaisilla teemoilla!  

Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja taiteesta metaversumeissa, taidesektorin ansaintalogiikan muutoksista digitaalisissa ympäristöissä, jo tehdyistä XR-toteutuksista taide- ja kulttuurikentällä, sekä Digi&Game Centerin mahdollisuuksista taidetoimijoille. Puhujina taiteen tohtori Oona Tikkaoja, XR- teknologian asiantuntija Karoliina Leisti, aineettomien oikeuksien asiantuntija Tuomas Mattila (OTT, VTM) sekä peli- ja digialalta tuttu Tuomas Roininen.

Puhujien lisäksi tilaisuudessa on paneelikeskustelu, jossa Struve Experience -hankkeessa työskennelleet taiteilijat Olga Kolari, Minja Revonkorpi ja Laura Rukola jakavat kokemuksiaan. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus lähteä virtuaalimatkalle Oravivuorelle Struve Experience -hankkeessa tehdyllä taidelähtöisellä toteutuksella VR-lasein. 

Tapahtuman juontaa esiintyjäkonkari Ossi Valpio!

Last modified: 9.3.2023